International Center for Cognitive Development

Making a Brighter Future!


Bio:

Phuong is a Counsellor trained in the Person-Centered approach founded by Carl Rogers. He completed his Masters in the University of Nottingham.

In his practicum he worked as a sixth form counsellor helping young adolescents to cope with anxiety and various stressor around academic performance, family and social pressures. Phuong also worked with The Human Flourishing Project, a non-profit community service founded by staff members of the University of Nottingham that provides free counselling to the people of Nottingham where he worked with clients of a wide range of age and problems (bi-polar, depression, anxiety, PTSD, bereavement)

In his work Phuong focuses on facilitating self-awareness and getting clients to get in touch with their own process. He strongly believes on the client’s ability to make sense of their own story and choose what’s best for them when met with empathy and unconditional positive regard.

When not working as a counsellor, Phuong enjoys reading, music and swing dancing; He plays guitar and has recently taken up the viola. Last but not least, Phuong aspires to one day own a small herd of dogs.

Contact info:
Email: Phuong.Pham@Iccd.info

             

Tốt nghiệp thạc sĩ tại Đại học Nottingham, Phương là nhà tư vấn tâm lý được đào tạo theo phương pháp Thân Chủ Trọng Tâm của Carl Rogers.

Với kinh nghiệm làm việc tại một trường phổ thông, Phương hỗ trợ các trẻ vị thành niên gặp phải chứng bồn chồn, lo lắng cũng như giúp các em giải quyết những áp lực hàng ngày về kết quả học tập, gia đình, và xã hội. Ngoài ra, Phương còn tham gia vào dự án Human Flourishing, một dịch vụ cộng đồng phi lợi nhuận được thành lập bởi một số giảng viên của trường Đại học Nottingham nhằm hỗ trợ tâm lý miễn phí cho cư dân trong thành phố. Dự án này đã cho Phương kinh nghiệm làm việc trực tiếp với bệnh nhân từ nhiều độ tuổi với những vấn đề khác nhau ( trầm cảm, rối loạn lo âu, tăng trưởng sau san chấn, mất người thân)

Phương chú trọng nâng cao sự tự nhận thức và giúp thân chủ hiểu được nội tâm của mình, và tin rằng khi được chia sẻ và nhận được sự hỗ trợ tích cực, mỗi người đều có khả năng tự hiểu được ý nghĩa sống của bản thân và có thể tự quyết định được điều gì là tốt nhất cho chính mình.

Trong thời gian rảnh, Phương thích đọc sách, chơi guitar và nhảy Lindy Hop, một điệu khiêu vũ đôi trên nền nhạc Jazz thập niên 30-40.

Đặt lịch hẹn: Phuong.Pham@Iccd.info

Phuong Pham M.A

Counselor / Psycho therapist


Vietnam / United Kingdom
Phuong.Pham@iccd.info